Tuotetestaukset ja arvonnat /

Testauksessa Siggin pullot ja mahdollisuus saada oma joululahjaksi!

Sigg juomapullot testauksessaVieläkö sinulta puuttuu sopiva lahja menevälle ihmiselle? Sellaiselle, joka ei halua elimistöönsä ylimääräisiä kemikaaleja tai kuormittaa ympäristöään turhalla jätteellä? Sellaiselle, joka juo joskus nestettä? Itsellesi?

Siinä tapauksessa suosittelen jouluisen lämpimästi hankkimaan Siggin juomapullon. Saimme perheeseen testaukseen sekä termosmallisen että lasten perusjuomapullot ja täytyy sanoa, että olemme olleet niihin todella tyytyväisiä lähes puolen vuoden käytön jälkeen.

 

Aikaisemmat käyttämämme juomapullot ovat olleet muovisia ja niitä on saanut huuhdella ja tuulettaa päiväkausia ennen kuin vedessä ei enää ole ollut ikäviä sivumakuja. Senkin jälkeen veteen on todennäköisesti edelleen liuennut kaikkea inhottavaa. Aloin harkita jotain fiksumpaa materiaalia ja poukkoilin kahden vaihtoehdon välillä: lasinen vai alumiininen. Koska halusin juomapullon varsinkin lapsille, en millään jaksanut uskoa lasisen kestävän meidän menoa, oli sen ympärillä sitten silikonisuojus tai ei. Ja hyvä että valitsin Siggin, sillä 4v päätti täysin yllättäen jalkapallotreeniensä juomatauolla pullonsa olevan avaruuteen lentävä raketti. Rakettiin tuli kuitenkin moottorivika kesken nousun ja se syöksyi kuolleena kuin kivi hiekkakenttään järkyttyneen äidin jalkojen juureen. Ei olisi lasipullo kestänyt sellaista laskeutumista. Siggiin ei moisesta kohtelusta tullut kuin pieni lommo.

Sigg pirate

melkein puoli vuotta myöhemmin, pojan pullossa on vain pieniä elämisenjälkiä

Varsinkin reissussa lasten pullot ovat olleet omiaan, sillä pullon suun saa peitettyä korkilla. Näin  se ei kerää kaiken maailman kulkutauteja itseensä. Suojaavan korkin saa flipattua auki ja sisempi korkki aukeaa kiertämällä sitä korkin tyvestä. Missään vaiheessa ei siis tarvitse koskea suuhun menevään osaan. Korkin logiikka ei ihan pienimmille aukea, mutta nelivuotias pärjäsi sen kanssa jo hyvin. Joitain hampaanjälkiä korkkiin on tullut niistä kerroista kun pikkukätöset ovat olleet liian likaiset käytettäväksi. Korkkeja voi kuitenkin ostaa myös erikseen, jos tarve vaatii.

Sigg Fairy

Pikkuneiti Pinkki on kohdellut omaansa hellemmin ja pullo on edelleen kuin uusi

Meillä oli pullot mukana, kun heinäkuussa kiersimme lähimaita parempien ilmojen toivossa. Otin pulloista kuvia milloin missäkin maisemassa ja hyvä että otin, sillä muuten merirosvopullo olisi jäänyt Kööpenhaminan rantahietikkoon. Huomasin katoamisen vasta, kun päätin ikuistaa pullot jälleen kerran reissussa. Olimme ehtineet vasta autolle, joten etsintä ei kestänyt onneksi kauaa. Sitten vanha läppärimme sanoi poks ja kuvat hävisivät sen siliän tien. Onneksi kuvattavat ovat edelleen tallessa, joten äkkiäkös sitä uudet kuvat ottaa.

Olen tykännyt myös omasta termospullostani todella paljon. Se on valkoisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan kaunis ja kantelen sitä polleana missä kuljenkin. Pullo olikin heti ilmestyttyään viime vuonna Red Dot  Design Awardin voittaja. Mainittavaa on muuten sekin, että kaikkiin Siggin pulloihin voi laittaa mitä vain nestettä, hapantakin. Terveellinen sitruunavesi kulkee siis mukana menossakin. Pullon sisäpinnassa on kestävä ja joustava pinnoite, joka estää makujen ja hajujen tarttumista pullon pintaan. Juotava maistuu ja tuoksuu aina siltä, mitä pullossa sillä kertaa on.

Sigg hot & cold

Omassa pullossani ei huomaa vielä mitään kulumista vaikka sekin on nähnyt maailmaa

Termospulloon sisältyy pieni siivilä, joka kiinnittyy pullon suuaukkoon. Suuaukko on sen verran leveä, että nesteen sekaan voi lisätä esimerkiksi jäitä. Siivilän avulla ne eivät lipsahda ulos heti ensimmäisenä, kun pulloa alkaa kallistaa. Samalla tavalla toimivat esimerkiksi hedelmät, marjat tms., joita voi laittaa vettä maustamaan. Kuumissa juomissa siivilää kannattaa käyttää toisinpäin, eli täyttää se teelehdillä tms. makua antavilla aineilla ja poistaa siivilä helposti, kun ne ovat hautuneet riittävän pitkään.

Ihan loistavia ja nerokkaita tuotteita kertakaikkiaan. Lapsetkin ryystävät vettä mielellään kun saavat juoda sitä omasta pullostaan. Ei ole nesteytyksen kanssa ongelmia kesäkuumallakaan.

Pika-arvonta pukin konttiin

Miltäs kuulostaa, tekisikö sinunkin mielesi omaa Siggiä? Sain luvan nimittäin järjestää pika-arvonnan, jossa jaetaan yksi valkoinen 0,6 litran peruspullo ja yksi lasten iloisen vihreä viidakkoaiheinen 0,3 litrainen pullo. Koska jouluun on niin vähän aikaa ja kusti polkee silloin kun jaksaa, osallistumisia otetaan vastaan vain sunnuntaihin klo 23.59 asti ja arvonta suoritetaan maanantaina 14.12., jolloin palkinnot saadaan toivottavasti postiin ajoissa. Jos siis osallistut arvontaan, muistathan olla kuulolla kun huhuilen osoitetietojen perään :) Mainitse myös haluaisitko aikuisten vai lasten pullon vai molemmat.

Voit osallistua arvontaan kertomalla, mikä pullo Siggin valikoimasta miellyttää sinun silmääsi eniten. Valikoman löydät täältä. Star Wars fanille tiedoksi, että myös sinulle löytyy sopivia :)

Onnea arvontaan!

Uutiskrje

Katso Myös Nämä

63 kommenttia

 • Vastaa
  Niina
  December 11, 2015 11:04

  Suosikkini on faboulous aqua

  • Vastaa
   Tiia
   December 11, 2015 12:31

   Moi Niina, hyvä valinta! Unohdin kysyä, osallistutko aikuisten vai lasten vai molempien arvontaan?

  • Vastaa
   Maami
   December 12, 2015 11:22

   Hot and cold copper 0.5l on minun suosikkini ?

  • Vastaa
   jenni
   December 12, 2015 11:32

   oma suosikki löyty lasten 0,4l REEF GARDEN.

  • Vastaa
   Eija
   December 12, 2015 14:06

   Suosokki on little sheep. Osallistun lasten pullon arvontaan.

  • Vastaa
   Aura
   December 12, 2015 16:55

   Traveller Smoked pearl. Pulloa vailla sekä aikuinen että lapsi! Paljon hyvännäköisiä pulloja!

  • Vastaa
   Kaarina Tienhaara
   December 12, 2015 18:02

   Minusta se sinun mallisi kuulosti todella hyvältä. Onko se tuo Hot&Gold?

   • Vastaa
    Tiia
    December 14, 2015 10:56

    Moi Kaarina, eipä tullut mainittua asiaa, mutta sehän se!

  • Vastaa
   Sirkku Suvio
   December 12, 2015 19:51

   Hot&Cold valkoinen/musta suosikkina. Osallistun mielelläni arpajaisiin. Molempiin, koska tuo vihreä on aika veikeä myös :)

  • Vastaa
   Pirjo Törmä
   December 13, 2015 22:27

   Aikuisten arvonta: Traveller black:))

 • Vastaa
  Hanna
  December 11, 2015 11:15

  Oi en ole tiennytkään että noita pulloja on myös tuollaisella teesihdillä. Semmoinen olisi kätevä :) Joskus vuosi sitten ostin siggin pullon ja vaikka oikein ”huolsin” sitä alkoi sinne sisälle kertymään hometta. Taisi olla joku virheellinen yksilö. Jäi vähän huono fiilis kyseisestä merkistä. Nyt voisin vuosien kuluttua antaa uuden mahdollisuuden :)

  • Vastaa
   Tiia
   December 11, 2015 12:35

   Moi Hanna,

   Tuo teesihti on tosiaan kätsä, kun sitä voi käyttää myös kylmien juomien kanssa.

   Home ei kuulosta hyvältä. Muistithan säilyttää pulloa avonaisena kun et käyttänyt sitä? Homehan vaatii kosteutta viihtyäkseen. En muistanut kiireessä kysyä osallistutko aikuisten, lasten vai molempien pullojen arvontaan?

 • Vastaa
  Hannu Räty
  December 11, 2015 11:33

  Valkoinen 0,6 litran peruspullo on minun suosikkina. Mukana arvonnassa.

  • Vastaa
   Tiia
   December 11, 2015 12:37

   Moi Hannu,

   Valkoinen toimii aina :) Unohdin kysyä, osallistutko aikuisten, lasten vai molempien pullojen arvontaan?

 • Vastaa
  Pia
  December 11, 2015 15:16

  Minusta on kai sukeutumassa pikkuhiljaa jonkinlainen minimalisti, kun esittelemäsi mustavalkoinen hivelee silmää kaikista eniten :)

  • Vastaa
   Pia
   December 11, 2015 15:18

   Niin ja sekä aikuisten että lasten pullo – oi kiitos ;)

 • Vastaa
  Saija
  December 12, 2015 09:53

  Punainen on minun suosikki :) Osallistun mielellään molempiin arvontoihin :)

 • Vastaa
  Elli Aho
  December 12, 2015 10:39

  Punavalkoinen active oli hienoin! Myös pienten lasten 0.3l olivat niin pirteän värikkäitä, kuin koruja, olisi vaikea valita… ?

 • Vastaa
  Sininen_Orvokki
  December 12, 2015 11:21

  Itselleni valitsisin Classic-mallista täikeän keltaisen, pirnimmäiselle lasten pulloista hevosaiheisen ja isoimmille star wars-aiheisen hohtavalla korkilla.

  Ja osallistun molempiin arvontoihin… :)

 • Vastaa
  Anne Lohilahti
  December 12, 2015 11:23

  NAT SIGGNIFICANT RED Active, termospullo kiinnostais myös

 • Vastaa
  Laura
  December 12, 2015 11:24

  Ihana arvonta! Mä ihastuin aivan täysin tuohon Hot & Cold Glassiin, huikean näköinen ja oloinen juomapullo! :)

 • Vastaa
  Manu
  December 12, 2015 11:25

  Kivalta vaikuttaa. Molempiin mukana: toisella voisi päästä eroon keittiön kaapit täyttävistä muovipulloista

 • Vastaa
  EssiA
  December 12, 2015 11:31

  Oma suosikkini oli tuo ferrarinpunainen active ja lasten pulloista se jossa oli lentokone!
  Olen juuri miettinyt tuon pullokaartin hankintaa meidän perheeseen koska aina on joku vanha limupullo matkassa….

 • Vastaa
  Päivi Välinen
  December 12, 2015 11:34

  Kaikki ovat herkullisia, vaikea valita yhtä parasta :).

 • Vastaa
  Satu
  December 12, 2015 12:06

  Lasten perhospullo ja aikuisten hit and cold.

 • Vastaa
  Anna-Emilia
  December 12, 2015 12:10

  Kyllä itsekin olen tykästynyt Siggin pullooni. Ostin sen aikoinaan alennuksesta ja kyllä se on kärsinytkin :D. Kolhua on jos jonkinmoista, mutta senpä vuoksi tuo materiaali onkin ihana, kun ei tarvitse tämmöisen läppäkäpälänkään varoa.

  Lasten suosikit meillä on ehdottomasti Hello Kittyt, omaa silmää miellyttää alumiininen. Ja mukana molempien pullojen arvonnassa, kiitos!

  ps. kiitos ihanasta blogista!

 • Vastaa
  Heidi Grundström
  December 12, 2015 13:21

  Harmaa Classic-pullo on minusta tyylikkäin. Mielelläni osallistun molempien arvontaan, molemmille on käyttöä ?

 • Vastaa
  Hanna
  December 12, 2015 13:40

  Olisipa hieno tuollainen termospullo, teesihdillä erityisesti! Olen mukana aikuisten pullon arvonnassa – lapsilla jo onkin omat pullonsa!

  • Vastaa
   Hanna
   December 12, 2015 13:41

   Tai no miksei molemmissa arvonnoissa samantien:) Olisihan tämä hieno lahjakin!

 • Vastaa
  Sini
  December 12, 2015 14:21

  Lasten pulloissa valinnan vaikeus, kolme ipanaa ja kolme ’makua’…ja niin monta ihanaa. Kallistuisin ehkä traktorikaivuriin jos yks pitäis valita :) Itselleni kelpais mikä vain. Ja molempiin arvontoihin osallistun :)

 • Vastaa
  Soili
  December 12, 2015 14:40

  Osallistun kumpaankin arvontaan. Itselleni toivon valkoista teesihdillä olevaa pulloa, lasten pulloksi käy mikä vaan. Ihana arvonta ja samalla hyvä vinkki, olen jo pitkään miettinyt uutta pulloa kaikkien muovisten tilalle! ?

 • Vastaa
  Nina
  December 12, 2015 14:51

  Valkoinen Hot and Cold -pullo on suosikkini. Ihana! Sekä lasten että aikuisten pullolle olisi käyttöä, joten osallistun molempiin arvontoihin :)

 • Vastaa
  Salla Pehkonen
  December 12, 2015 15:41

  Starwars olisi nyt se kuumin meidän perheessä. Lapset hoitoon ja vanhempien vapaahetki elokuvan parissa on jo parinpäivän päästä! Vauva ekaa kertaa hoitoon! (Ikää tuolloin jo 9kk) <3

  Meillä olisi käyttöä 2 aikuisten ja 3 lasten pullolle, toisella noista pääsisi jo pitkälle! :) Nyt hankittava olisi uudet ja valinta on selvä, muovisilla urheilupulloilla menty tähän asti.
  Tälläkertaa resepti meni ohi allergian takia, mutta on vanhoissa varaa valita! Jes! :)
  Kiitollinen olen edelleen!

 • Vastaa
  Senja
  December 12, 2015 15:42

  Fabolous Aqua oli ihana! Osallistun molempien
  pullojen arvontaan. Se olis oikein kätsä tälläselle vesipullojen suurkuluttajalle tai tytsylle kerhoon :)

 • Vastaa
  Anne
  December 12, 2015 16:04

  Hei, minua miellytti eniten: kids 0,4 l horse stampede :) se olisi täydellinen poikaystäväni siskontytölle. Osallistun molempiin arvontoihin

 • Vastaa
  Aura
  December 12, 2015 16:57

  Traveller smoked pearl. Pulloa vailla sekä aikuinen että lapsi!

 • Vastaa
  *Kirsikka*
  December 12, 2015 17:04

  Suosikki http://www.bonge.fi/sigg-star-wars.html

  Mukana molempien pullojen arvonnassa :)

 • Vastaa
  arja-liisa Koivisto
  December 12, 2015 18:12

  Classic valkoinen miellyttää silmää :) aiempaa kokemusta ei ole mutta olis kiva saada, niin vois sit hankkia lapsenlapsillekkin !

 • Vastaa
  Joh@nn@
  December 12, 2015 18:17

  Osallistun aikuisten pullon arvontaan, lapsille olen omat Siggit laittanut muutama vuosi sitten ja hyvät ovat käytössä. Itse kuljetan lasipulloa mukana, mutta on turhan painava. Suosikkini ois joku Star Wars pullo, semmoinen ois pojjaalle siisti laittaa ?

 • Vastaa
  Mirja Ahteela
  December 12, 2015 19:24

  Valkoinen peruspullo!

 • Vastaa
  Terhi Sinisalo
  December 12, 2015 19:45

  Star warsit :)

 • Vastaa
  Emmi
  December 12, 2015 19:51

  Elements Metal on suosikkini! Sekä lasten että aikuisten pullot kiinnostavat.

 • Vastaa
  tiina
  December 12, 2015 19:56

  Hei! Osallistun mustan classic pullon arvontaan sekä lasten Star Wars pullon arvontaan ?

 • Vastaa
  Onerva
  December 12, 2015 20:07

  Classic Fabulous Pink on herrrkullinen!

  Osallistun aikuisten pullon arvontaan.

 • Vastaa
  Anne
  December 12, 2015 21:36

  Aikuisten traveller ja lasten lammas pullo

 • Vastaa
  Sara
  December 13, 2015 04:40

  TRAVELLER SMOKED PEARL on nätein!

 • Vastaa
  Johanna Korhonen
  December 13, 2015 07:09

  FABULOUS AQUA 0.6l! Osallistun molempien arvontaan.

 • Vastaa
  Susanna
  December 13, 2015 11:18

  Osallistun molempiin arvontoihin. Itselle passaisi hot and cold, värillä ei niin väliä. Lapsillekin olisi tarve uusille pulloille, 3v poika fanittaa star warsia ja tytöille näytti olevan ihania malleja paljonkin.

 • Vastaa
  Nora
  December 13, 2015 11:21

  Hot and cold pullot näyttävät tyylikkäiltä. Suuaukkokin on vähän isompi, mikä luultavasti helpottaa pesua.

 • Vastaa
  Ninninipsu
  December 13, 2015 12:07

  Ihania pulloja kaikki, mutta Star Wars -fanina ihastuin noihin Star Wars -kuosisiin. Etenkin Sigg Viva Star Wars olisi tosi päheä treenipullo. Osallistun aikuisten pullon arvontaan :)

 • Vastaa
  Sanna
  December 13, 2015 14:07

  Tuo valkoinen hot&cold on ihan mahtava! ??
  Osallistun molempien arvontaan, sillä itselle ois ihan ykkönen, mutta ois ihana antaa kummipojalle lahjaksi nyös. :)

 • Vastaa
  Nina
  December 13, 2015 15:34

  Traveller smoked pearl.
  Mukana molempien pullojen arvonnassa :)

 • Vastaa
  Marja-Liisa
  December 13, 2015 16:40

  Valkoinen peruspullo on tyylikäs. Mutta arvonnassa kiinnostaa kyllä molemmat :)

 • Vastaa
  Niina Mäkelä
  December 13, 2015 17:42

  Pieni ritari pienelle ritarille <3 ja äidille/pph:lle/itselleni (olen kaikkia kolmea) hot and cold stainless steel, pysyy kahvit kuumana menossa :-)

 • Vastaa
  Eeva
  December 13, 2015 19:38

  Oma suosikki on SIGGnature red. Ja aikuisten pullo ?

 • Vastaa
  Anniina
  December 13, 2015 20:12

  Suosikki kaikista on tuo samanlainen valkoinen kuin sinullakin, eli Traveller white. Arvonnoista kummassakin mukana :)

 • Vastaa
  Heidi
  December 13, 2015 20:34

  Jos ei nyt onni potkase, niin tällaisen hankin jossain vaiheessa: SIGG Hot & Cold GLASS WMB 0,4 l. Ja mukana molemmissa arvonnoissa :)

 • Vastaa
  Tiia
  December 13, 2015 22:53

  Traveller black touch sopisi hyvin kun reissuun lähdössä joulun tienoilla :)

 • Vastaa
  Aino
  December 13, 2015 22:54

  Pirates treasure miellyttää eniten silmään? molemmissa arvonnoissa mukana, kiitos!

 • Vastaa
  Tanja Heinänen
  December 13, 2015 23:10

  Toi classic punainen on mun suosikki tai hot&Cole valkoinen. Osallistun molempien pullojen arvontaan.

 • Vastaa
  Tiia
  December 14, 2015 07:37

  Osallistumisaika on loppunut! Iso kiitos kaikille osallistuneille! Ilmoitat voittajat tänään ja ilmoitan voittajille myös henkilökohtaisesti.

 • Vastaa
  Tiia
  December 14, 2015 14:06

  Noniin, voittajat on arvottu pienen kuumeisen nelivuotiaan toimiessa onnettarena ja arpa suosi tällä kertaa

  *rumpujen pärinää*
  Ninninipsua aikuisten pullolla ja
  *kirsikkaa* lasten pullolla.

  Lähetin molemmille jo meiliä :)

  Kiitos kaikille osallistuneille, olette ihan mahtavia!

 • Vastaa
  Karkkipäivä: Tahmeansuolaiset mantelit (viljaton, luonnollisesti makeutettu, maidoton, munaton) - Elämänmakua
  September 18, 2016 15:58

  […] käyhän vilkaisemassa myös eilistä postausta, josta voit voittaa vielä jotain kivaa […]

 • Vastaa

  Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. LUE LISÄÄ

  The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

  Close