Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Tmi Tiia Peltoranta, Y-tunnus 2716127-7, Emännänpiha 10 a, 02940 Espoo

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Tiia Peltoranta

Sähköposti: tiia @ elamanmakua.com (poista välit)

Elämänmakua -sivusto on Tmi Tiia Peltoranta (jäljempänä yritys) ylläpitämä sivusto. http://www.elamanmakua.com -sivustolla kerätään seuraavia rekisterejä: sähköpostilistan rekisteri (kaksi erillistä viikkokirjettä: Karkkipäivä-reseptit ja Kaikki Päivitykset)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Karkkipäivä-sähköpostilistan rekisteri sisältää elamanmakua.com -sivustolla maksuttomat Karkkipäivä-reseptit tilanneiden sähköpostiosoitteet ja etunimet. Henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin sähköpostitse. Sähköpostilistalla oleville tiedotetaan uudesta ilmestyneestä reseptistä sekä satunnaisesti tuotteista, palveluista tms. jotka liittyvät läheisesti Karkkipäivä-aiheeseen ja todennäköisesti kiinnostavat tilaajia.

Kaikki päivitykset -sähköpostilistan rekisteri sisältää elamanmakua.com -sivustolla kaikki blogipäivitykset tilanneiden sähköpotiosoitteet. Sähköpostiosoitteita käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin sähköpostitse. Sähköpostilistalla oleville tiedotetaan uudesta blogipäivityksestä sekä satunnaisesti tuotteista, palveluista tms. jotka liittyvät Elämänmakua-com -sivuston teemaan ja todennäköisesti kiinnostavat tilaajia.

Henkilö voi kuulua yhteen tai molempiin rekistereihin samanaikaisesti.

Tiedotteet lähetetään sähköpostilistoilla oleville henkilötietolain mukaisesti. Listalle liittyvä hyväksyy, että yritys saa lähettää sähköpostilla myös satunnaisia suoramarkkinointiviestejä.

Rekisterin tietosisältö

Elamanmakua.com -sivuston rekisteriin kerätään seuraavat tiedot: Etunimi ja Sähköpostiosoite (Karkkipäivä) ja Sähköpostiosoite (kaikki päivitykset).

Sähköpostilistalla oleva voi halutessaan irtisanoa listajäsenyytensä jokaisen viikkokirjeen sisältämän peruutus-linkin kautta. Linkki löytyy sähköpostin alareunasta joko nimellä ”unsubscribe” tai  ”poistu listalta”.

Säännönmukaiset tietolähteet

Karkkipäivä-rekisteriin kerättävät tiedot saadaan pääsääntoisesti liittymislomakkeiden kautta, joita on elamanmakua.com -sivuston Karkkipäivä-reseptien alapuolella sekä Karkkipäivä-sivulla. Satunnaisesti tietoja voidaan päivittää tilaajalta itseltään tulleen sähköpostin perusteella.

Kaikki päivitykset -rekisteriin kerättävät tiedot saadaan  pääsääntöisesti liittymislomakkeiden kautta, joita on elamanmakua.com -sivuston sivupalkissa sekä sivuston oman Facebook-sivun Rekisteröidy-napin takana. Satunnaisesti tietoja voidaan päivittää tilaajalta itseltään tulleen sähköpostin perusteella.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta elamanmakua.com -sivuston ulkopuolelle. Tiedot voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaisille Suomen lakien mukaisesti niin pyydettäessä. Rekisterit on tallennettu palveluntarjoajan tietojärjestelmään ja suojattu niin, ettei asiaankuulumattomilla ole pääsyä tietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Yrityksellä ei ole mahdollisuutta tarkistaa sähköpostilistalle liittyvien henkilöiden antamien tietojen oikeellisuutta. Sähköpostilistalle liittyvän on aina hyväksyttävä liittyminen hänelle lähetettävän liittymislinkin kautta. Tilaus astuu voimaan vahvistamisen jälkeen.

Tarvittaessa sähköpostilistalla oleva voi muuttaa, täydentää tai poistaa tietojaan sähköpostin alareunassa olevien ”päivitä tietosi” linkkien kautta. Sähköpostilistalla olevan jäsenen tiedot poistetaan listalta sen jälkeen kun niiden säilyttämistä ei enää katsota yrityksen kannalta tarpeelliseksi.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Elamanmakua.com -sivuston blogiartikkelit, kiinteät sivut ja sivustoon liittyvät sähköpostit voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt sivustot eivät ole yrityksen hallinnassa eikä yritys vastaa näiden sisällöstä tai rekisteriselosteesta.

Jos elamankua.com -sivustolla liikkuva klikkaa linkkiä ja siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, on hänen vastuullaan tutustua kyseisen verkkosivuston mahdolliseen rekisteriselosteeseen. Osa elamanmakua.com -sivuston linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä, joilla yritys ansaitsee myyntikomission tehdystä kaupasta.

Evästeet

Yritys kerää tietoja elamanmakua.com -sivustolla vierailevista kävijöistä. Tiedot voivat sisältää kävijän sivustolla viettämän ajan, vieraillut sivut, klikatut linkit, käytetyn serverin kotikunnan, käytettävän laitteen käyttöjärjestelmän, kävijän saapumislähteen, mutta eivät rajoitu näihin. Kaikki edellä mainitut tiedot kerätään kävijöistä tunnistamatta yksittäistä kävijää ja keräämällä ainoastaan tilastoa.

Tietoja ja tilastoja kätetään yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen sekä suoramarkkinoinnin parempaan kohdistamiseen. Elamanmakua.com -sivuston linkittämät verkkosivut keräävät ja hödyntävät evästeitä omilla sivustoillaan omalla parhaaksi katsomallaan tavalla.

Sivustolla kävijä hyväksyy sivuston evästeet. Tilanteessa, jossa kävijä ei hyväksy evästeiden käyttöä ja tietojen keruuta, on hänen välittömästi lopetettava sivuston käyttö.

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

Suomen henkilötietolaki (523/1999)

 

Rekisteriseloste päivitetty 21.4.2017

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. LUE LISÄÄ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close